Kolarikorjaus ja peltikorjaus Tervajoella

Hyvässä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Kun kolari sattuu, soita meille. Kolarikorjaus vaatii joskus erikoistaitoja, kuten autosähkötöiden hallintaa ja pellin oikomista. AJW Korjaamo Helahoito Oy on monipuolinen kolari- ja peltikorjaamo Tervajoella, joka kunnostaa vaurioituneet autot asiantuntevasti. Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, joten korvausten hakeminen ja vahinkojen ilmoittaminen on helppoa ilman suuremman paperisodan syntymistä.

Muistathan, että voit itse vapaasti päättää, missä korjaamossa haluat autosi korjattavan. Valitsemalla korjaamon, joka tekee yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, sujuu korjausten hakeminen ja vaurioiden ilmoittaminen ilman ongelmia. Kysy lisää pelti- tai kolarikorjauksesta.

Kolarikorjaus ja peltikorjaus pitävät sisällään esimerkiksi:

Pellin oikominen: Usein kolarissa vähintään auton pelti menee mutkalle. Useat autokorjaamot pystyvät hoitamaan pienet pintalommot, mutta suurempiin kolhuihin tarvitaankin järeämmät laitteet ja ammattitaito. Meiltä sellaiset onneksi löytyvät. Oikaisemme pahimmatkin kuopat ja rutut.

Auton maalaus: Yhteentörmäyksissä tai ojaan suistumisessa maalipinta vaurioituu helposti. Mitä isompi on osuma, sitä laajempi on vahinko maalipinnalle. Tiloissamme on hyvät välineet auton maalaukseen, joten ikävästikin naarmuuntunut auto lähtee korjaamoltamme kuin uutena.

Autosähkötyöt: Mitä modernimpi auto, sitä suurempi on autotietokoneen rooli. Autosähkötöihin eivät riitä ainoastaan hyvät välineet, vaan korjaajalla on oltava alan erikoistietämystä ja -osaamista. Yrityksestämme löytyy kokemusta mm. ABB:n muuntaja-asentajan tehtävistä, joten teknisemmätkin autosähkötyöt voit luottaa meille.

Tuulilasin vaihto: Usein myös tuulilasi kärsii kolarissa. Vaihdamme lasin sujuvasti ja nopeasti.

Alustan vaurioiden korjaus: Kolarista aiheutuneet näkyvät vauriot eivät välttämättä ole ne pahimmat. Peltikorjauksen yhteydessä tutkimme kolariauton tarkasti ja korjaamme muun muassa alustasta löytyneet viat. Tarpeen vaatiessa vaihdamme osat uusiin, Käytämme aina alkuperäisosia, kun se on mahdollista.

Ruostevaurioiden korjaus: Peltikorjaamossamme voit korjauttaa ruostevauriot. Jo uusissa autoissa voi ilmetä ruostevaurioita, mikäli auton maalipinta on vahingoittunut. Riippuen ruosteen laajuudesta, korjaus on melko nopea toimenpide. Tyypillisimmät ruostevauriokohdat ovat autojen pyöränkaaret, kynnyskotelot ja luukkujen alareunat.

Auton maalaus: Palveluumme kuuluu myös pellin oikomisen jälkeen auton maalaus.

Ota yhteyttä ja varaa aika kolari- tai peltikorjaukseen!

Asiakkaanamme nautit hyvästä palvelusta ja taidokkaasta työstä. Ota yhteyttä, kun pelti- tai kolarikorjaus on edessä!

Auton korjausprosessi