Köröttele autokorjaamollemme Tervajoelle

Sieltä saat tarvittavat autohuollot kärrysi kuntoa ylläpitämään

Muista säännöllinen autohuolto! Huolto pitää auton toimintakunnossa, ja säännölliset vuosi- ja kausihuollot ehkäisevät yllättäviä rikkoontumisia. Hoidamme pienet ja suuret, vuosi-, määräaikais-, kausi- ja pikahuollot kaikkiin automerkkeihin. Autokorjaamomme sijaitsee Tervajoella, katso tarkemmat yhteystiedot.

Auto korirobotissa

Auton vuosihuolto ja määräaikaishuolto

Vuosi- ja määräaikaishuolto ovat huoltoja, joissa auto käydään perusteellisesti läpi. Esimerkiksi rikki menneet osat korjataan ja kuluneet vaihdetaan uusiin. Hyvä huolto varmistaa, että auto ei mene aivan yllättäen epäkuntoon, samoin turvataan sekä oma että muiden tiellä liikkujien turvallisuus.

Kausihuolto

Kausihuollossa muun muassa vaihdetaan ja lisätään öljyt, öljysuodatin, tyhjennystulpan tiiviste sekä tuulilasinpesuneste. Tarkastamme myös jarrut, alustan, moottorin, korin ja nestetasot- ja vuodot.

Pikahuolto odottaessasi, ilman ajanvarausta

Onko autossasi jotain outoa, tai tiedätkin jo, mikä on vikana? Meiltä saat auton pikahuollon, joka onnistuu odottaessasi! Pikahuoltoon voit tulla ilman ajanvarausta. Tarkistamme auton ja huollamme ongelman, sillä välin voit nauttia vaikka kupposen kuumaa kahvia.

Tervetuloa autokorjaamomme asiakkaaksi! Palvelemme sekä yksityisiä että esimerkiksi autoliikkeitä. Meiltä saa myös automaaleja ja tarvikkeita.

Hitsaus