Kolarikorjaus Tervajoella

Kun kolari sattuu, soita meille. Kolarikorjaus vaatii joskus erikoistaitoja, kuten autosähkötöiden hallintaa ja pellin oikomista. AJW Korjaamo Helahoito onkin monipuolinen autokorjaamo, joka kunnostaa vaurioituneet kolariautot asiantuntevasti. Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, jolloin korvausten hakeminen ja vahinkojen ilmoittaminen on helppoa, etkä ajaudu suureen paperisotaan.

Kolarikorjauksen toimenpiteitä ovat esimerkiksi:

Pellin oikominen

Usein kolarissa vähintään auton pelti menee mutkalle. Useat autokorjaamot pystyvät hoitamaan pienet pintalommot, mutta suurempiin kolhuihin tarvitaankin järeämmät laitteet ja ammattitaitoa. Meiltä sellaiset onneksi löytyvät. Oikaisemme pahimmatkin kuopat ja rutut. Lue tästä lisää.

Auton maalaus

Yhteentörmäyksissä tai ojaan suistumisessa käy usein niin, että maalipinta vaurioituu. Mitä isompi on osuma, sitä laajempi on vahinko maalipinnalle. Tiloissamme on kuitenkin hyvät välineet auton maalaukseen, joten pahoinkin naarmuttunut auto lähtee tiloistamme kuin uutena!

Autosähkötyöt

Mitä modernimpi auto, sitä suurempi on autotietokoneen rooli. Autosähkötöitä varten eivät riitä pelkästään hyvät välineet, vaan korjaajalla on oltava erikoistietämystä ja -osaamista autosähkötöistä. Yrityksestämme löytyy taustalta kokemusta mm. ABB:llta muuntaja-asentajana, joten teknisemmänkin auton autosähkötyöt voit luottaa meille.

Tuulilasin vaihto

Yleistä on, että tuulilasi kärsii kolarissa. Vaihdamme lasin sujuvasti ja nopeasti.

Tiesitkö, että vakuutusyhtiösi ei päätä, missä autosi korjautat?

Sitkeästi pintansa pitävä harhaluulo on, että vakuutusyhtiö voi sanella, missä auton kolarikorjaus tehdään. Voit itse vapaasti päättää, missä korjaamossa haluat autosi korjattavan. Valitsemalla korjaamon, joka tekee yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, sujuu korjausten hakeminen ja vaurioiden ilmoittaminen ilman ongelmia. 

Yhteystiedot

AJW Korjaamo Helahoito
Olkitie 28
66440
TERVAJOKI
040 595 6089
ajw.korjaamohelahoito@outlook.com
www.ajwkorjaamohelahoito.fi
Olkitie 28, TERVAJOKI

Suosittele meitä